South Shields Grammar-Technical School for Boys  
home|past |present |traditions|people|photos|site||the ATOM |school photos
Downstairs - corridor to playground

Downstairs - corridor to playground

This is the small linking corridor that runs from the eastern end of the back corridor through to the playground.

In the original building, this was part of a larger changing room (with no door) - in the 1954 rebuild, the door was added, and the wall to the right was built (the area beyond being converted into a washroom).

This linking corridor is now a main route out to the playground and the several buildings that are now there. As a result, it can get very crowded, and it is has been called the "dangerous corridor".

home|past |present |traditions|people|photos|site||the ATOM |school photos
This site and its design and contents are copyright © Mike Todd, 2001-2008 - school copyright is acknowledged - contact me